EU-s követelmények

undefinedCégünk uniós projekt táblák gyártásával és teljes körű kivitelézével foglalkozik az ország egész területén. Az Új Széchenyi Terv támogatásával létrejött projekteknek szigorú kommunikációs kötelezettségei vannak. (A projekt táblára vonatkozóan is) Tájékoztatást kell adniuk arról, hogy a beruházás Europai Uniós támogatásból valósult meg. Ennek egyik eszköze, a helyszínre kihelyezett projekt tábla. Ajánlatkérésért és részletes információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bátran bizza ránk projektjéhez szükséges kommunikációs táblák elkészítését. Cégünk vállalja az Új Széchenyi Terv pályázatával nyert projektek kivitelezéséhez szükséges projekt táblák, emlékeztető- és tájékoztatási táblák tervezését, elkészítését és kihelyezését.

A megfelelő helyen jár, ha projekt táblájának teljes körű kivitelezését egy helyen szeretné elkészíttetni. Cégünk tapasztalata, referenciái remekül mutatják szakértemünket a projekt táblák készítésében. Az ÚSZT projekttáblák komoly munkát és gondos figyelmet igényelnek.

Ajánlatkérés:
Ajánlatkérése után, első lépésként felmérjük a helyszínt, ahol kiválasztjuk a láthatósági szempontoknak leginkább megfelelő helyet. Egy tanácsadás keretén belül tájékoztatjuk a pontos munkamenetről.

Gyártás:
Ezt követően megkezdődhet a gyártási folyamat, melynek szigorú szabályi vannak. A specifikációknak megfelelően gyártanak le minden egyes elemet szakképzett munkatársaink, így biztos lehet benne, hogy projekt táblája az Arculati Kézikönyvben lefektetett irányvonalaknak megfelelően készül el.

Tervezés, nyomtatás:
A grafikai tervezés során, elkészülnek a logók, szlogenek, képek és egyéb ÚSZT arculati elemek.
Töbszöri átvizsgálás után megkezdődhet a nyomtatási fázis. Cégünk reklám táblák, óris hirdetőtáblák nyomtatása során szerzett tapasztalata biztosítja a kiváló minőséget.

Kitelepítés:
Végezetül a helyszíni kitelepítés következik, ekkor történik a tartószerkezet betonozása, vagy fali konzol telepítése és a tábla felszerelése.

Kivitelezési határidő: a szerződéskötéstől illetve a  grafikai terv elfogadásától számított 2-5 nap, mely az előzetes egyeztetésektől, a feladat méretétől, a táblák fajtájától és darabszámától függ.


Miért válasszon bennünket?
- Biztosítani tudjuk a legjobb ár-érték arányt, valamint a probléma mentes kivitelezést, mivel teljes egészében cégünk végez minden egyes munkafolyamatot
- Határidőre készítjük munkáinkat
- A előírásoknak megfelelően dolgozunk, teljes pontossággal
- Országszerete válalljuk a projekt táblák kihelyezését és teljeskörű kivitelezését
- Referenciáink remekül tükrözik szakértemünket a projekt táblák készítésében


Projekt tábla készítésének ára:

Áraink meghatározásánál több szempontot kell figyelembe vennünk,
- tábla típusa (fém, műanyag, réz)
- felhasznált alapanyagok
- kis méretű ("C" és "D" típusú) projekttáblák esetén a kivitelezés módja (gravírozott réztába, műanyag tábla fóliázva)
- a telepítés helyszíne